Sütemény krémjéhez milyen margarin való, sütő vagy sima kenhető, dobozos?
Köszönöm a válaszokat!
Grízes krémeshez szeretném, ha a tészta is vajjal készül és a krém is, nem dominál nagyon a vajas íz?
Ízlés kérdése, nekem van rokonom, aki kifejezetten margarinnal szereti jobban.
Nálunk a kocka vagy tégla alakú margarint hívják sütőmargarinnak, ami magasabb zsírtartalmú, 70%, esetleg 60%. #2, szerinted akkor melyik a sütő?
Kemény, kocka alakú sütőmargarin, vagy teavaj.
A vajnak én is jobban szeretem az ízét, de elég kevés pénzünk van mostanában, úgyhogy már a margarinos sütinek is örülünk. (Beteg voltam és nem volt jövedelmem több mint 3 hónapig, diákmunkára meg nem jár táppénz.)
Kedves utolsó válaszoló, remélem minden rendben,jobbulást kívánok!
Végül 20 dkg vajjal készítettem, ahogy a recept írja, de bőven elég lett volna a fele, 10 dkg-os, mert kicsit "uralja" a krém ízét.
Buék mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!