Süteményekhez margarin helyett jó a kókuszzsír?
Almás pite tudom, hogy például sima disznózsírral jobb. De mi a helyzet a többi sütivel? Most olyan embernek akarok csokis kekszet sütni, aki laktózos, tehát a margarint ki kell váltsam valamivel. Kókuszzsír jó lehet hozzá?
40 dkg liszthez kell alapból egy kocka margarin, szóval a zsiradék fontos tényező.
Van olyan margarin, amibe tejet tesznek, de ha megnézed a leírást, akkor látod melyik olyan. De a legtöbbe nem tesznek.
Amúgy az a kérdés, hogy mi a szerepe a zsírnak a receptben és attól függ, hogy jó-e hozzá a kókuszzsír.
Csak néhány, kenhető szendvicsmargarinban van tej, de azok egyébként sem jók sütésre. Vegyél egy kocka RAMA-t és letudva a probléma.
Én speciel beteg vagyok a kókuszzsírtól, ezért kifejezetten vegyszer szagúnak érzem a kaját, ami azzal készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!