Sütöttetek már kókuszzsírral bejglit? Ha a recept azt írja, hogy 15 dkg vaj + 15 dkg zsír, akkor teljesen be lehet helyettesíteni a kókuszzsírt?
BOCS!
15 dkg vaj + 10 dkg zsír.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A 15 dkg vajat helyettesítettem a kókuszzsírral, és 10 dkg sertészsírt tettem hozzá.
Természetesen le fogom írni, hogy milyen lesz.
Ha nagyon morzsálódik valószínű, hogy soha többé nem használok kókuszzsírt.
Az is lehet, hogy épp ellenkezőleg kellett volna megfordítani az arányokat.
Ezt a kókuszzsírt a Pennyben vettem.
Olyan a formája mint a Rama margariné.
Viszont nem hidrogénezett és német minőség.
Bocs, hogy csak most írok!
Közbe jött egy esemény, és le kellett fagyasztanom a tésztát és a tölteléket. A mai napon sütöttem meg a bejglit. Nagyon finom lett, jó laza a tésztája. Ezek szerint jó, hogy kevertem a kókuszzsírt a sertészsírral. Nem morzsálódik a tészta szerencsére, pont olyan lett, mintha csak sertészsírt használtam volna, linzertészta jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!