Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi miatt csapódott ki a...

Mi miatt csapódott ki a margarin a pudingos krémben?

Figyelt kérdés

Sütöttem ma egy sütit, amire a krémet egy sűrű pudingból és porcukorral kikevert margarinból kell összekeverni.

Amikor összekevertem a két krémet a margarin egyből kivált, elég gusztustalan állaga lett.

Máskor is jártam már így, mit csinálok rosszul?

A pudingot teljesen kihűtöm. A margarin is szobahőmérsékletű, a porcukorral nem habosítottam sokáig, a hideg pudingot kanalanként adtam hozzá. Robotgéppel kevertem, kb 5 másodperc után kicsapódott a margarin. Mit csináljak máshogy?



2022. nov. 5. 20:43
1 2
 1/15 anonim válasza:
54%
Nem jó minőségű volt esetleg a margarin,nem mindegyik alkalmas krém készítéséhez. A Liga és a Ráma nálunk bevált.
2022. nov. 5. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig kevered a porcukros margarint? Mert lehet hogy azt nem kevered ki rendesen.
2022. nov. 5. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:

Direkt Rámát vettem a krémhez.

Nem kevertem sokáig, amikor már

egynemű lett és kicsit habos, akkor nem vertem tovább.

2022. nov. 5. 21:13
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Vajat használj legközelebb.


Ha van botmixered, próbáld azzal homogenizalni.

2022. nov. 5. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
De milyen Rama-t? A téglát?
2022. nov. 5. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Használj vajat, az nem undorító :)
2022. nov. 5. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A hőmérsékletekkel van a baj. A vajnak és a pudingnak ugyanolyan hokersekletunek kell lennie, a pudingnak esetleg kicsit hidegebb. De a vajnak mindig puhának kell lennie, ha hűtőhideg akkor garantáltan kicsapódik
2022. nov. 5. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert még a puding meleg volt amikor beletetted a margarint! Kicsit kikell huljon!
2022. nov. 5. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl meleg volt vagy túl hideg. Vagy a puding vagy a margarin.
2022. nov. 5. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy többen írták, a hömérséklet-különbség volt a probléma.

Meg lehet menteni, ha a kihült krémet még egyszer nagyon alaposan átkevered botmixerrel

2022. nov. 6. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!