Mi miatt csapódott ki a margarin a pudingos krémben?
Figyelt kérdés
Sütöttem ma egy sütit, amire a krémet egy sűrű pudingból és porcukorral kikevert margarinból kell összekeverni.
Amikor összekevertem a két krémet a margarin egyből kivált, elég gusztustalan állaga lett.
Máskor is jártam már így, mit csinálok rosszul?
A pudingot teljesen kihűtöm. A margarin is szobahőmérsékletű, a porcukorral nem habosítottam sokáig, a hideg pudingot kanalanként adtam hozzá. Robotgéppel kevertem, kb 5 másodperc után kicsapódott a margarin. Mit csináljak máshogy?
Nem jó minőségű volt esetleg a margarin,nem mindegyik alkalmas krém készítéséhez. A Liga és a Ráma nálunk bevált.
2022. nov. 5. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
2/15 anonim válasza:
Mennyi ideig kevered a porcukros margarint? Mert lehet hogy azt nem kevered ki rendesen.
2022. nov. 5. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
3/15 A kérdező kommentje:
Direkt Rámát vettem a krémhez.
Nem kevertem sokáig, amikor már
egynemű lett és kicsit habos, akkor nem vertem tovább.
2022. nov. 5. 21:13
4/15 anonim válasza:
Vajat használj legközelebb.
Ha van botmixered, próbáld azzal homogenizalni.
2022. nov. 5. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
5/15 anonim válasza:
De milyen Rama-t? A téglát?
2022. nov. 5. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
6/15 anonim válasza:
Használj vajat, az nem undorító :)
2022. nov. 5. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
7/15 anonim válasza:
A hőmérsékletekkel van a baj. A vajnak és a pudingnak ugyanolyan hokersekletunek kell lennie, a pudingnak esetleg kicsit hidegebb. De a vajnak mindig puhának kell lennie, ha hűtőhideg akkor garantáltan kicsapódik
2022. nov. 5. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
8/15 anonim válasza:
Mert még a puding meleg volt amikor beletetted a margarint! Kicsit kikell huljon!
2022. nov. 5. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
9/15 anonim válasza:
Túl meleg volt vagy túl hideg. Vagy a puding vagy a margarin.
2022. nov. 5. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
10/15 anonim válasza:
Ahogy többen írták, a hömérséklet-különbség volt a probléma.
Meg lehet menteni, ha a kihült krémet még egyszer nagyon alaposan átkevered botmixerrel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!