Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi miatt csapódott ki a...

Mi miatt csapódott ki a margarin a pudingos krémben?

Figyelt kérdés

Sütöttem ma egy sütit, amire a krémet egy sűrű pudingból és porcukorral kikevert margarinból kell összekeverni.

Amikor összekevertem a két krémet a margarin egyből kivált, elég gusztustalan állaga lett.

Máskor is jártam már így, mit csinálok rosszul?

A pudingot teljesen kihűtöm. A margarin is szobahőmérsékletű, a porcukorral nem habosítottam sokáig, a hideg pudingot kanalanként adtam hozzá. Robotgéppel kevertem, kb 5 másodperc után kicsapódott a margarin. Mit csináljak máshogy?



2022. nov. 5. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem ott a hiba, hogy a margarint cukorral habosítod. Én még így nem csináltam, meg anyám se így csinálta sose, igazából nem is hallottam még így sosem. Csak simán minden nélkül habosítjuk (a vajat, de margarinnal is így működik) A pudingot kell édesebbre csinálni, és a habos vajjal elkeverve lesz pont elég édes.
2022. nov. 7. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ott a hiba, hogy a margarint cukorral habosítod. Én még így nem csináltam, meg anyám se így csinálta sose, igazából nem is hallottam még így sosem."


Szerintem meg nem ez a baj. Ugyanis mi is így csináltuk, és sosem csapódott ki a margarin.

2022. nov. 7. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A pudingot adtad a margarinhoz? Nem fordítva kellett volna? Hogy a kihült pudinghoz apránként adod a margarint? A sok margarin nem tudja felvenni a pudingot rögtön. Nekem is csapódott már ki, de legutóbb nem pudingból csináltam a krémet, hanem liszt, tojás, tej, vaníliás cukor. Olyan tökéletes lett a krém hogy csak lestem. Próbáld ki legközelebb így ahogy írtam.
2022. nov. 7. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Legközelebb megpróbálom a pudinghoz adni a margarinos keveréket, én fordítva csináltam.

A hőmérséklettel nem hiszem, hogy gond volt, a margarin órákig kint volt a konyhapulton, és a puding is teljesen ki volt hűtve.

2022. nov. 7. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerüen összeöntöm a kettöt és robotgéppel alaposan átkeverem.
2022. nov. 8. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!