Mi miatt csapódott ki a margarin a pudingos krémben?
Sütöttem ma egy sütit, amire a krémet egy sűrű pudingból és porcukorral kikevert margarinból kell összekeverni.
Amikor összekevertem a két krémet a margarin egyből kivált, elég gusztustalan állaga lett.
Máskor is jártam már így, mit csinálok rosszul?
A pudingot teljesen kihűtöm. A margarin is szobahőmérsékletű, a porcukorral nem habosítottam sokáig, a hideg pudingot kanalanként adtam hozzá. Robotgéppel kevertem, kb 5 másodperc után kicsapódott a margarin. Mit csináljak máshogy?
"Szerintem ott a hiba, hogy a margarint cukorral habosítod. Én még így nem csináltam, meg anyám se így csinálta sose, igazából nem is hallottam még így sosem."
Szerintem meg nem ez a baj. Ugyanis mi is így csináltuk, és sosem csapódott ki a margarin.
Köszönöm a válaszokat.
Legközelebb megpróbálom a pudinghoz adni a margarinos keveréket, én fordítva csináltam.
A hőmérséklettel nem hiszem, hogy gond volt, a margarin órákig kint volt a konyhapulton, és a puding is teljesen ki volt hűtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!