Pogacsaba a zsirt margarinnal helyettesithetem?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 19:28
1/7 anonim válasza:
Nagyon receptfüggő.
De alapvetően nem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen, de figyelembe kell venni, hogy a sütőmargarinoknak kb. 30%-kal alacsonyabb a zsírtartalma, mint a sertészsírnak, ezért más lesz a tészta állaga, azonkívül a végeredmény íze sem lesz ugyanolyan (van, aki kifejezetten megérzi, ha egy sütemény margarinnal készült zsír vagy vaj helyett). Ha szeretnéd kiváltani a zsírt más összetevőkkel, érdemes egy kicsit kísérletezni, mielőtt a vendégeidnek felkínálnád a pogácsádat, mert lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni.
3/7 anonim válasza:
Legtöbb recept margarint ír.Csak zsírral nagyon lágy tésztát kapsz,esetleg fele-fele ránk lehet jó.
4/7 anonim válasza:
Margarint eleve ne használj... Vajjal tudod helyettesíteni, kb. 10%-kal több kell bele, mint zsír....
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.a sos rudakat akartam,latom a neten vajat ir,az en receptem zsirt
2022. aug. 18. 15:58
6/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki zsírral,40-50 évvel ezelőtt is sütöttek nagymamáink akkor még margarin sehol nem volt...És minden süti nagyon finom volt akkor is..
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy egészséges,de drága azért szeretném helyettesiteni
2022. nov. 6. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!