Triplacsokis mousse tortánál miért kemènyebb az étcsokis rész mint a többi?
Figyelt kérdés
Az étcsokisnak maga a főzött kréme is keményebb lett. Amikor tejszínnel összekevertem kicsit ikrás és nem tudtam csak kenni, önteni nem tudtam. Mi lehet az oka?2022. dec. 27. 14:56
1/3 anonim válasza:
Mert általában az étcsoki eleve jóval keményebb csokoládé fajta, mint pl egy tejcsoki.
Több tejszínt felvesz, esetleg egy kis vajat, hogy lágyíts rajta.
2/3 anonim válasza:
Mert az nagyon masszív és könnyen kicsapódik.
3/3 A kérdező kommentje:
Ooo köszi. Összességében nem lett túl kemény vagy csúnya réteg csak megszenvedtem vele
2022. dec. 30. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!