Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Triplacsokis mousse tortánál...

Triplacsokis mousse tortánál miért kemènyebb az étcsokis rész mint a többi?

Figyelt kérdés
Az étcsokisnak maga a főzött kréme is keményebb lett. Amikor tejszínnel összekevertem kicsit ikrás és nem tudtam csak kenni, önteni nem tudtam. Mi lehet az oka?

2022. dec. 27. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert általában az étcsoki eleve jóval keményebb csokoládé fajta, mint pl egy tejcsoki.


Több tejszínt felvesz, esetleg egy kis vajat, hogy lágyíts rajta.

2022. dec. 27. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert az nagyon masszív és könnyen kicsapódik.
2022. dec. 27. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Ooo köszi. Összességében nem lett túl kemény vagy csúnya réteg csak megszenvedtem vele
2022. dec. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!