Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy mousse recept habtejszí...

Ha egy mousse recept habtejszínt ír, az működik cukrászhabbal is?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 12:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg igen. Én a habtejszín meg a cukrászhab között érzek egy kis zavaró ízkülönbséget, de ha te nem, akkor nyugodtan csináld az utóbbival.
2020. jún. 19. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/27 A kérdező kommentje:

A különbséget érzem, viszont nem zavaró szinten. Viszont ma adtam egy utolsó esélyt a habtejszínnek, és úgy döntöttem hogy befejeztem vele.

Azzal próbáltam a mousset, de kuka lett. Most azon gondolkozom hogy cukrászhabbal ha működne, megpróbálnám.

2020. jún. 19. 12:55
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi a problémád a habtejszínnel?
2020. jún. 19. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/27 A kérdező kommentje:

Hogy nem lesz belőle hab. Vagy folyós valami, vagy vajszerű. Egyik után rögtön a másik. Többféle habtejszínnel próbálkoztam már, mindig ez volt.

Múltkor nagymamám akart valami habos nutellás sütit, a nutellás hab nutellás vaj volt. Ment a kukába, mert senkinek nem kellett. Hulalával működött.

2020. jún. 19. 13:09
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Működik.


A habtejszin jobb és semmi probléma nincs vele, ha az ember tudja hogyan kell használni. Tehát lehűtve, még hozzá minimum 24 órán át, max 7 fokra, odafigyelve kemény habbá verni -mért egyik pillanatról a másikra vaj lesz belőle, ha tulvered- illetve ha melegen kell, nem szabad forralni.

2020. jún. 19. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor kicsit mást vársz a habtejszíntől, mint amilyen valójában. Fontos, hogy jó hideg legyen, mikor fölvered, de így sem lesz olyan, mint a tojáshab.
2020. jún. 19. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan hogyan próbáltad felverni a habtejszínt? Mi volt a nutellás recept?
2020. jún. 19. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/27 A kérdező kommentje:

Szerda reggel vettem, azóta a hűtőben volt. A tálat is behűtöttem, mert azt olvastam, hogy úgy még jobb. Ettől már csak akkor lett volna hidegebb, ha a pincében verem fel.

Tudom azt is, hogy akkor lesz vaj, ha túlverem. De ha az ember túlveri, akkor kellett volna lennie egy, pontnak, ami a pont jó állapot. Gondolom az lenne a hab. Na ilyen állag nem volt.

De tényleg megpróbálom akkor hulalával, mert meglepetés lenne ez a mousse. Ami jelenleg inkább valami sűrű folyadék, bár ízre kétségkívül finom.

2020. jún. 19. 13:20
 9/27 A kérdező kommentje:

Felvetni a habot és összekeverni egy vajas, tojasos, nutellás masszával. A massza rendben is van, de a hab folyik.


Lehet, hogy tényleg az én elvárásaim nagyok. Azt várom, hogy olyan legyen mint a hulala, még ha több munkával is. Hiszen van aki ezzel díszíti a tortát is. De ha ezt torta tetejére tenném, lezúdulna mint a Niagara.

2020. jún. 19. 13:23
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csak habtejszint használok és még soha nem volt vele problémám. Nem lehet hogy romlott volt?
2020. jún. 19. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!