Ha egy mousse recept habtejszínt ír, az működik cukrászhabbal is?
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 12:21
21/27 anonim válasza:
De hány százalék a zsírtartalma?
22/27 A kérdező kommentje:
30%
2020. júl. 14. 05:41
23/27 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom, mi lehet a hiba, pedig biztosan valami hiba csúszik a habverésedbe.
Itt vannak a tejszínhab habbá verésének fázisai.
24/27 anonim válasza:
25/27 A kérdező kommentje:
Való igaz, nem tettem fagyasztóba. A habverőt meg főként nem.
Arra sem vennék mérget, hogy csontszáraz volt minden. De igazából a videón mutatott állaggal sem vagyok megelégedve. Kizártnak tartom, hogy ez úgy állna egy tortán vagy gofrin mint a cövek. Pláne másnap (nálunk nem fogy el azonnal az édesség.
Úgyhogy alighanem valóban az én elvárásaim voltak nagyok.
2020. júl. 14. 09:32
26/27 anonim válasza:
Hát én nem szoktam semmit a fagyasztóba tenni. Tejszín minimum egy éjszakát van a hűtőben és annyi. Stabil hab lesz mindig. Ha esélyt se akarok adni annak, hogy nem így lesz, akkornteszek bele egy habfixalot
27/27 anonim válasza:
Ezért kell bele mascarpone/habfixáló/zselatin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!