Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy mousse recept habtejszí...

Ha egy mousse recept habtejszínt ír, az működik cukrászhabbal is?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 12:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
De hány százalék a zsírtartalma?
2020. júl. 14. 05:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/27 A kérdező kommentje:
30%
2020. júl. 14. 05:41
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem tudom, mi lehet a hiba, pedig biztosan valami hiba csúszik a habverésedbe.

Itt vannak a tejszínhab habbá verésének fázisai.

[link]

2020. júl. 14. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/27 anonim ***** válasza:
2020. júl. 14. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/27 A kérdező kommentje:

Való igaz, nem tettem fagyasztóba. A habverőt meg főként nem.

Arra sem vennék mérget, hogy csontszáraz volt minden. De igazából a videón mutatott állaggal sem vagyok megelégedve. Kizártnak tartom, hogy ez úgy állna egy tortán vagy gofrin mint a cövek. Pláne másnap (nálunk nem fogy el azonnal az édesség.

Úgyhogy alighanem valóban az én elvárásaim voltak nagyok.

2020. júl. 14. 09:32
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem szoktam semmit a fagyasztóba tenni. Tejszín minimum egy éjszakát van a hűtőben és annyi. Stabil hab lesz mindig. Ha esélyt se akarok adni annak, hogy nem így lesz, akkornteszek bele egy habfixalot
2020. júl. 14. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell bele mascarpone/habfixáló/zselatin.
2020. júl. 14. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!