Meddig kell sütni a halat?
Mindig túlsütöm, mert nem vagyok biztos, hogy nem-e marad nyers, így viszont sajnos mindig szétesik.
Általában halfilé szeleteket szoktam venni, nekem így praktikus, sosem pucoltam még halat.
Nem egyforma zsírosságúak, tudom, de pl egy vastag halazeletet hány percig kell sütni?
Olajban, zsiradékban értem a kérdést, nem sütőben, hanem serpenyőben.
Köszönöm!
Azt is tudni kell, hogy milyen halról van szó, de alapvetően tonhalnak 2-3 perc is elég, lazacnak mondjuk 3-4 oldalanként, ha vastag szeletről van szó.
Minden más halszelet csak vékonyabb lehet kb, tehát 3-4 percnél tuti nem kell továbbsütni egy oldalán.
Köszönöm szépen.
Harcsa szeletet vettem és van busaszelet is, mindkettő vákuumcsomagolt, áruházi.
A harcsa elég vaskos. Amennyi látszik belőle jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!