Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen bolti halat a legjobb...

Milyen bolti halat a legjobb roston sütni, és hogy a legjobb?

Figyelt kérdés

Egyszer ettem nagyon finom egyszerű kevés zsiradékban roston sült halfilét, nagyon finom volt, nem esett szét, omlósan átsült stb.


Megpróbáltam reprodukánli otthon.

Vettem fagyasztott Pangasius filét spar-ban és fűszeres vajban lesütni. Borzalmas lett, a hal szétesett darabokra egyből, vagy odaragadt, és sehogy se sült át...


Akármilyen tapasztalat jól jön a sütés módszerével kapcsolatban és hogy milyen olcsó halat érdemes venni sütni


kösz:)



2014. szept. 11. 22:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Fagyasztott hallal semmiképp se próbálozz,nem sok örömod lesz benne,ezzel rontottad el.Mindenképp friss halat szerezz be erre a célra,van ahol előkészítik neked és nem kell a tisztítéssal bajlódnod.Én a folyami halat ajánlanám,nekem az jött be,abból bármelyik ízletes roston (szerintem).vannak erre pácok,amiket boltban lehet kapni azokkal is nagyon finom lehet,ha egy éjszakára pihenteted a hűtöben,de íme egy egyszerű pác recept : só,bors,pirospaprika,olaj,két gerezd foghagyma,egy citrom leve,mindenből ízlés szerint..
2014. szept. 11. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!