Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A konzerves olajos halat meg...

Viky27 kérdése:

A konzerves olajos halat meg lehet sütni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sütheted , csak én azt nem értem, hogy az olajos halat miért kell megsütni?

Azonnal fogyasztható sütés nélkül is, akár önmagában citrommal meglocsolva, puha kenyérrel, de finom halkrém is készíthető belőle, vagy salátákba is minden további nélkül felhasználható sütés nélkül is.

Persze te tudod, miért akarod megsütni.

2014. szept. 26. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan fajta, ami nem esik szét - pl sprotni - de miért kell azt sütni? Nem lesz jobb.

Vannak viszont olajos halak, melyek darabokban szedhetők ki a dobozból, sütés közben tovább törnének.

Kérdés, hogy pici olajat akarsz-e alá önteni, éppen csak forrósítod, vagy sok olajban, mint a rántott húst? Ez utóbbihoz nem sok reményt fűznék.

2014. szept. 26. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, csak nincs semmi értelme.
2014. szept. 26. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármit meg lehet sütni, egy adag salátát is. :D
2014. szept. 26. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem.Tudom h krémnek is jo meg salátába.Csak most nincs kedvem igy simán enni.Gondoltam h szétesne..Mindenkinek köszi a választ..zöld kézzel :-D
2014. szept. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!