Tészta gyúrásának van valami titka?
Van persze,nézz videókat róla .
Gyakorlat teszi a mestert.
Kitartás, és erő! :D
Itt vannak pl. ezek a belinkelt videók.
10-ből 9 rossz, olyan szempontból, hogy nincs kidolgozva a tészta.
Pl. itt
mikor 1:50-nél azt mondja, hogy kész van, na pont akkor van félig kész.
Onnantól már csak kétszer annyi ideig kell gyúrni ahhoz, hogy kész legyen.
Széll bohóc Tamás meg nem tudom milyen tésztát csinált, lehet vissza kéne mennie egy kicsit a szakmunkásképzőbe. :D
Folytatom
Ez már kicsit jobban kidolgozott, de 1:01-nél egyértelműen látszik a ragyás egyenetlen felületen, hogy messze nincs még kész.
Ez:
Közelít, de olaj természetesen nem kell bele, vizet pedig utólag nagyon nehéz belegyúrni.
A Lázáré:
500 g liszt, 5 tojás, ha ez l-es tojás, akkor ehhez nem kell víz! De legalább olajat nem tesz bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!