Drága a bejgli. Mivel lehet dúsítani a mákot meg a diót?
Figyelt kérdés
"Hamis töltelék"#hamis bejgli
2022. nov. 26. 21:03
1/18 anonim válasza:
Diót fele mennyiségű darált napraforgómaggal lehet kicsit kiegészíteni. A mákot kevés (kb. 10%) grízzel, az a víztől megduzzad.
2/18 anonim válasza:
Dióhoz még a gesztenye és a mogyoró is passzol, nagyim csinálta úgy... igaz neki volt gesztenye és mogyoró fája is, de dió nem :) Olcsóságra nem olcsóbb egyik se.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
A grízt meg kell előtte pirítani, vagy csak simán hozzá lehet keverni a mákhoz?
2022. nov. 26. 21:23
5/18 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogyha eddig 8 bejglire (csak egy szám!) futotta és most csak 1-re vagy 2-re, akkor 1-et, vagy 2-t csinálok, de az minőségi legyen!
6/18 anonim válasza:
Nagyanyám meggyet tett a mákos rétesbe. Finom volt. Talán a bejglit sem rontja el.
8/18 anonim válasza:
Semmivel, mivel onnantól kezdve az nem bejgli hanem moslék.
9/18 NTBS válasza:
Dió helyett dejó. Mákpótlékot nem ismerek.
10/18 anonim válasza:
Ha veszel héjas diót és te töröd meg, akkor olcsóbb.
Egyébként nem biztos, hogy érdemes dúsítani, akkor már nem lesz olyan. Ha meg csak annyival dúsítod ami még nem érezhető, akkor anyagilag sem leszel előbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!