Hogyan lehet a mákos kalács/bejgli/sütemény tölteléke nagyon szaftos?
Figyelt kérdés
Egy bolti sütinél kóstoltam ilyet, hogy nagyon szaftos, zsírosabb volt a máktöltelék, ezt hogy lehet elérni? Házilag sosem ilyen… viszont nem szívesen vásárolok boltit sem2022. máj. 7. 17:41
1/6 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy zsiradéktól volt zsírosabb, amivel átkeverték?
2/6 anonim válasza:
Nézd meg a só bors recept oldalon Ács Bori receptjeit, ha találsz hármat amelyikben nincsen benne az a szó, hogy szaftos, akkor fizetek neked egy sört. Vagy egy szaftot.
4/6 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy darált kekszet teszek még a mákhoz és több tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!