Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy bejglihez hasonló sütemény...

Egy bejglihez hasonló süteményt szeretnék készíteni, tehát egy tekercset. Töltelék gyanánt viszont csak cukrot szeretnék beletenni. Így szétrepedne, nem lenne jó? Próbáltad már így? Tanácsok, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 11:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
????? Ezt hogy képzeled el? A cukor elolvad és kifolyik belőle a sütéskor...
2021. ápr. 28. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A cukor NEM olvad el, mert a cukor 160 fokon olvad, a süti belsejében meg nem lesz annyi. Max feloldódik. Simán megy. Egy kis fahéjjal vagy kakaóval esetleg megbolondíthatod a cukrot :-)
2021. ápr. 28. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
kelt tésztára gondolsz..? vagy pozsonyira? vagy milyen tipusúra?
2021. ápr. 28. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:
Kelt tésztára gondolok.
2021. ápr. 28. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Kristálycukrot akarsz tölteléknek?? De akkor ropogni fog a fogad alatt!
2021. ápr. 28. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha nem értesz hozzá, legalább vennéd észre...
2021. ápr. 28. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Éppenhogy értek hozzá - és az egész konstrukció érthetetlen!


Vagy vajjal kikevert cukrot (=vajkrém) kell beletenni, vagy más tölteléket. De száraz cukort...? Mire jó az?

2021. ápr. 28. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát, van, aki azt HISZI, hogy érti, pedig nem.
2021. ápr. 28. 13:50
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

HA annyi cukrot teszel bele, mint a beigli tölteléke, akkor ehetetlenül édes lesz.

Ha meg épp csak megcukrozod, akkor gyakorlatilag belesül a tésztába. Vagyis nem lesz beigli-látvány, ha felvágod.

2021. ápr. 28. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

"vajjal kikevert cukrot (=vajkrém) kell beletenni"

Jajj, egyeske-hármaska-ötöske-heteske-kilenceske (mert gondolom végig te értetlenkedsz) legalább konzekvens lennél és saját magadnak ne mondanál ellent. Ha a cukor kicsurog a tésztából mert szerinted megolvad, akkor a vajjal kikevert cukor ötleted miért maradna benne???

2021. ápr. 28. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!