Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy bejglihez hasonló sütemény...

Egy bejglihez hasonló süteményt szeretnék készíteni, tehát egy tekercset. Töltelék gyanánt viszont csak cukrot szeretnék beletenni. Így szétrepedne, nem lenne jó? Próbáltad már így? Tanácsok, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 11:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem repedne szét valószínüleg, a megrepedést ugyanis a hirtelen keletkező gőz okozza. De ha a tésztát sütés előtt megszúrkálod, akkor még kevesebb valószínüséggel reped ki.
2021. ápr. 28. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
#11. Köszönöm!
2021. ápr. 28. 17:37
 13/13 A kérdező kommentje:
#10. Neked is köszi! (Csak fordított sorrendben haladtam az olvasással.)
2021. ápr. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!