Milyen ételeket lehet úgy lefagyasztani, hogy kiolvasztás után is finom maradjon?
Figyelt kérdés
Bolognait, pörköltöt, tokányokat, lencsgulyást és lecsós sertésmájat próbáltam eddig lefagyasztani, ezek kiolvasztás után is ugyanolyan állagúak, mint frissen. Hasonló ételeket tudnátok mondani?2022. nov. 20. 18:23
1/7 anonim válasza:
Hat pl. A pörkölt, töltött káposzta
3/7 anonim válasza:
Hát akkor fagyassz le mindent!
Számunkra minden ehetetlen kiolvasztás után
4/7 anonim válasza:
Számomra a krumpli ehetetlen fagyasztás után. Azon kívül eddig minden jó volt
6/7 anonim válasza:
Káposzta is aránylag jól bírja.
Párolt, toros, székely...
A főtt tojás viszont nagyon rossz, valami kajában volt felkarikázva, így került a fagyasztóba. Kiolvadás után a fehérje teljesen ehetetlen.
Bepanírozott sajt is jó, kiolvasztani se igazán kell, sütés közben kiolvad, és megolvad.
7/7 anonim válasza:
Húsleves csak a hússal, bableves, pörkölt. A töltött és székely káposzta már nem tökéletes, de nem is rossz. Mást nem szoktam lefagyasztani, mert számomra a többi étel nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!