A carbonara spagetti ehető marad lefagyasztás és kiolvasztás után?
Nem, a rendes eredeti nem igazán.
A carbonara úgy készül, hogy a sajtot elkevered nyers tojássárgával, egy kis tészta főző vízzel, sült malacorcával és ebbe megy bele a tészta.
Ha ez kihül, akkor a zsiradék és a tészta megdermed, a nyers tojás meg gyorsan meg tud romlani. Szóval mind higéniai mind élvezeti szempontból elég necces.
A nem tradítcionális, tejszínes vagy instant verzió meg veszít az élvezeti értékéből de igazából még ehető, bajod nem lesz tőle csak kicsit szárazabb.
Huhhhh.....
Kuka!
tésztát eleve nem fagyasztunk. Vizihulla minőségű lesz kiolvasztva.
A carbonara-t meg leírta az előttem szóló.
Igazi carbonara még kihülés után is pocsék, nem hogy fagyasztva.
Kb 10 perc összerakni, és az egyetlen igazán drága dolog benne a pecorino vagy parmezán sajt.
"a boltok mirelitárui közt is van több kész tésztaétel"
Dehogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!