Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le kell takarni alufoliàv...

Le kell takarni alufoliàval a stefània vagdalttat? Hàny fokon süssem ès meddig?

Figyelt kérdés
Köszi elöre is, bènàzok...;)
2010. szept. 29. 14:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Lègkeverèses a sütö,alul-felül süt funkciót választottam.
2010. szept. 29. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:

szia! én sima gázsütőben sütöm, de nem fóliázom le.

sütés előtt vízzel átsimítom, hogy szép sima legyen

és előmelegített sütőbe kb 180 fokra beteszem sülni.

kb 10 perc múlva mérsékelem a gázt közepesre.

ha szépen megpirult a teteje, akkor villával megszúrom, hogy átsült-e.

ha megsült pihentetem és utána szeletelem.

üdv.

2010. szept. 29. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

ja, és úgy kb 45 percig sütöm.

üdv.

2010. szept. 29. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Okè,leveszem a fòliàt akkor ès lejebb veszem a höt 200- ról 170- re....köszönöm!!!
2010. szept. 29. 15:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkàbb 160-ra:)
2010. szept. 29. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hallottál a fogvájós módszerről!Szúrd bele és ha nem ragad rá semmi akkor megsült!

nem kell fólia,ha szépen közepes hőfokon sütöd,az első válaszoló jól leírta!

2010. szept. 29. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
A pàrom mind megette, ugyhogy jô lett. Köszi nektek!
2010. szept. 30. 07:45

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!