Kenyérsütő gépben nem lesz baja az összetevőknek, ha időzítem a gépet és csak később kezd dolgozni?
Arra gondolok hogy ugye össze kell önteni benne mindent.
Ha én időzítem hogy csak x óra múlva kezdje el, akkor nem lesz baja hogy már pl 6 órája ázik a liszt meg minden a folyadékban? Jó lesz úgy is a kenyér?
#1
Ha arra gondolsz hogy kovász lesz az egymásra szórt lisztből és vízből akkor nem hiszem, legalábbis dédi anno ennél azért bonyolultabban csinálta a kovászt, melegen tartotta pl. Azt nem tudom hidegben mi történik vele.
(?)
Semmi baja nem lesz.
Én gyakran sütöm úgy a kenyeret, hogy este bekészítem és beállítom az időzítőt úgy, reggelre legyen kész a kenyér.
Semmi rossz nem fog történni vele :)
Köszönöm a válaszokat. 😊
Még csak a napokban fogom megkapni a gépet, a terv az hogy napközben csinálja meg, mire hazaérünk és vacsoráznánk. Remélem tényleg jó lesz így. 😄
#8
Ez természetes, olyat nem rakok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!