Hogyan főzzem meg úgy a szárazbablevest, hogy ne okozzon gázokat a belekben?
Sehogy. A bab puffaszt, és ha valakinek érzékeny a bele, nyilván eregetni fog tőle. Remélem nem karfiolos/brokkolis/káposztás étel lesz a második, ha ilyen félelmeid vannak.
Zöldséged van, gondolom némi hús is akad, csinálj húslevest.
Vendégeknek nem szárazbab-levest készíts, egyrészt az említett hatás miatt (ami idösebb embereknél fokozottabban fellép), másrészt meg nem vendégeknek való, föleg nem bemutatkozó látogatás esetén.
Fözz valami normális, vendégváró ételt, húslevest, zöldséglevest, gulyást, ragut valami körítéssel, de ne babot!
Állítólag, ha felforralod és leöntöd róla a vizet, utána tiszta vízben teszed fel főni, akkor nem fingat.
Lehet, hogy csak urbanlegend, én nem próbáltam soha, elfogadom a bab hatását.
6-os
Ha nem tévedek, akkor állítólag az első só a 4-es hozzászólásomban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!