Minden A-s rizsre igaz hogy elég főzni őket és nem kell külön pirítani párolni, vagy ez így nem állja meg a helyét?
Figyelt kérdés
szóval elég ha csak minőséget néz az ember, vagy termelés helyétől függ milyen minőségű még ez is? a másik naiv kérdésem hogy minden Jázmin rizs A-snak számít?2022. nov. 11. 20:15
1/5 anonim válasza:
Ennek semmi köze az elkészítés módjához. Az A minőseg azt jelenti, hogy nincsenek benne tört szemek.
2/5 anonim válasza:
Bármilyen rizst el lehet készíteni főzve is meg pirítva-párolva is, csak az ideális elkészítési mód más és más attól függően, hogy milyen típusú rizsről van szó - de itt nem az A-s meg B-s minőségről beszélek, hanem arról, hogy pl. hosszúszemű rizs-e vagy rövidszemű: a hosszúszemű jázminrizs például kevésbé jó rizottóhoz, mint a rövidebb szemű, gömbölyűbb típusok.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Én pl mindegyiket megpirítom előtte, mert jobb ízt ad neki (kivéve, amikor a regényemen dolgozok fejben és kigyullad :D).
5/5 anonim válasza:
Én mindenféle rizst csak megfőzök vízben és kész. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!