Zoldseglevesnel megkell piritani olajon a hagymát? Ez kotelezo vagy lehet csak siman vizzel felonteni a zoldsegeket? Olvastam az olajosat receptekben de ez nem remlik regrol nekem
Figyelt kérdés
Koszi2022. szept. 21. 10:20
1/13 anonim válasza:
Jobb némi hagymát alápirítani,magadja az alap ízét a levesnek.
2/13 anonim válasza:
Főzésben soha semmi nem kötelező.
3/13 A kérdező kommentje:
Koszi
Akkor nem lesz rossz ha csak a repakat teszem oda 2liter vizzel melegedni? Siman igy kell? Nagyon koszi
2022. szept. 21. 10:49
4/13 anonim válasza:
hagyma nélkül nem lesz jó íze...
5/13 anonim válasza:
Sokkal jobb íze lesz a levesednek, ha pirítod a hagymát és utána a zöldségeket is egy kicsit. Ha diéta miatt akarod kihagyni: nem kell hozzá sok olaj.
7/13 A kérdező kommentje:
Ha valaki olvassa kesobb : jo lett ugyis hogy csak siman a vizbe tettem a zoldsegeket. Kiderult igy csinaljuk mindig
2022. szept. 22. 05:21
8/13 anonim válasza:
7: tudom, hogy "ízlések és pofonok...", DE....
Akkor nálatok a leves tkp. sósvízben főtt zöldség?
VAgy telenyomjátok vegetával/delikáttal? VAgy mitől lesz ebből konkrétan leves?
9/13 anonim válasza:
#8: Ne proliskodj, jó? Gusztustalan, primitív szokás.
10/13 anonim válasza:
9: mi ebben a kivetnivaló?
Csak a száraz tényeket írtam le.
A sósvízben főtt zöldség az nem leves. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!