Zoldsegleves hus es zsiradek nelkul? Jo lesz az osszhatas?
Figyelt kérdés
szeretnek zoldseglevest fozni de mindenfele zsiradek nelkul. Sajnos nincs itthon jo levesbe valo husi de nem baj mert anelkul akarom. Van maggi leveskockam is. Szerintetek jo lesz csak siman zoldsegekkel??2016. dec. 16. 15:05
1/9 anonim válasza:
Mivel zöldség (érted, zöldség) levest készítessz, ezért elég egyértelmű hogy hús nélkül fogod készíteni.
2/9 anonim válasza:
Elég nehéz lenne zöldséglevest hússal főzni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy vannak akik ugy kezdik hogy olajon vagy olivaolajon megpiritjak a hagymat,es a tobbi zoldseget,en egyaltalan nem szeretnem,mivel egyaltalan nem eszem zsiros eteleket.
2016. dec. 16. 15:45
4/9 anonim válasza:
Margarin vagy olívaolaj esetleg?
5/9 anonim válasza:
Bocsi, nem láttam hogy nem eszel olívaolajat.
6/9 anonim válasza:
Bármilyen zöldséget meg lehet főzni hozzáadott zsiradék nélkül is. kellően fűszerezve, finom is lehet, bár a zsír, mint ízvivő anyag sokkal ízletesebbé teszi, nem beszélve arról, hogy sok vitamin csak zsírban oldódva szívódik fel.
Zsír alatt általánosságban értem a különböző zsiradékokat.
lehet egy leheletnyi bármilyen olaj, vaj, ... stb. De, ha nem akarod természetesen elhagyhatod.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
Mar megvolt
Nagyon jo lett. Rengeteg zoldseggel,;)
2016. dec. 16. 17:17
8/9 anonim válasza:
Jó is az, sokszor főzök ilyet, főleg nyáron.
Úgy nevezem: mindent bele, amit a nyuszi megeszik.
Ha esetleg van, egy db. leveskocka, de anélkül is finom. :))
9/9 anonim válasza:
Az üres vízben összefőtt zöldségek aztán tényleg biztos nagyon finom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!