Szerintetek milyen az osszhatas? (tobbi lent)
15/L
Fiukat lanyokat egyarant kerdezem
rockercsajszeruseg vagyok de sztem a rockerseg nem a kulsoben nyilvanul meg es nem is akarok teljesen feketeben jarni de probalok ugy oltozni h vmennyire latszon h rocker az ember
Csogatya/rovidgatya + a sima t-shirtnel noiesebb szabasu polo v zenekaros polo + rockerkiegeszitok: pl szegecses karkoto v ov + sportcipo
Keves smink ami inkabb noies (probaltam mar rockosabb feketet is de azzal ugy neztem ki mint egy hulla)
nekem bejönnek a rocker csajok mert azok vagányabbak,belevalóbbak...öltözködés terén meg értelmesebben néznek ki mint,a "diszkós libák" mert,azok csak a divatot majmolják és éppen azt a rontyot veszik fel amit a divat diktál...
"Kevés smink, ami inkabb nöies"..ez így van ha,valaki szép,azt kár elrontani..aki meg csúnya,az kimeszelve is az marad.. :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!