Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rakassak mukormot szilveszterr...

Rakassak mukormot szilveszterre (tobbi lent)?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok ,velemenyeket varom
2011. dec. 25. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valami nagyon szolidat rakathatsz.. ami természetesnek hat,picike, mégis észrevehető.. mandula alakú, fehér vagy halványabb francia véggel. Ha 14éves lennék, én ilyesmit rakatnék szilveszterre :D
2011. dec. 25. 21:38
 2/13 A kérdező kommentje:

Koszi,linkelnél1képet légyszi

;~}

2011. dec. 25. 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem az 1. vagyok de itt vannak képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha gondolod küldök videót is :-)

2011. dec. 25. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:

szerinteem is olyasmiket rakass mint az előző válaszolók is mondták

olyat semiképpse hogy ilyen nagy hegyess mert azért 14 éveshez az nem is illik túl jól...

2011. dec. 26. 00:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. 14 évesnek én nem szívesen építenék körmöt, még szülői engedéllyel sem. Egy szép gél lakkozás egy kis mintával, még simán elmegy, de műkörmöt ne.
2011. dec. 26. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Elárulom, hogy a férfiak 99%-a utálja a műkörmöt, jó, most lehet cáfolni fog az az 1%,de akkoris így van ez. Inkább fesd ki valami szép színre, ezerszer szexibb
2011. dec. 26. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Férfiak imádják a műkörmöt :) csak titkolják mert egyszerűbb nemet mondani arra is, mint sok másra még :)))
2011. dec. 27. 01:41
 8/13 anonim ***** válasza:
A szmájlikból látszik, hogy ezt egy nő írta, vagy pedig egy férfi, aki szintén az említett 1%ba tartozik, tehát bejött a jóslat.:D Istenem. 100%os egyelőre a válaszom, szerintem csak van benne valami igazság
2011. dec. 27. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:
akkor te is egy nő vagy mi kedves utolsó? :) aki lent ragadt valahol az ókorban, és minden ami ilyen, tiltakozik az ellen, és beszél a férfiak nagy többsége nevében is... :) én a divat szakmában dolgozom, tehát van némi tapasztalatom, mit, hogy szeretnek a férfiak.. és pl pont nincs bajuk a műkörmökkel, az a bajuk inkább, ha sok valami.. ami már giccses, nem egy komoly nőhöz illik... ha szép nőies, és nem kannibál körmök, nem tudom miért is ne szeretnék..? egy pl: rövid, fehér francia vég. és nem muszáj műkörmöt építtetni ehhez, ha valaki meg tudja növeszteni :) de sajnos, nem mindenkinek marad meg a saját köröm hossza, töredezik stb.. de ha valaki, nagy hegyes körmökkel jár, és szakmámból adódóan, nap mint nap találkozok ilyennel, akkor is mi van? nem beszélhetsz a 99% nevében, mert ahány ember, annyi ízlés. az hogy neked pont, ez nem tetszik, hát istenem.... nem vagy egyedül biztosan ezzel, de több az akiket érint ilyen betegesen, hogy az adott nőnek, akivel randizik, milyen a körme, zselés? épített?porcelán? mert ha igen, akkor nincs több randi... ugyan már :D
2011. dec. 28. 00:00
 10/13 anonim ***** válasza:
*** de több az akiket NEM érint ilyen betegesen*
2011. dec. 28. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!