Smink, haj tippek szilveszterre? Ki mit újít magán?
Énis vörös hajú és zöld szemű vagyok és pont ezért, mert már önmagában a haj meg a szemszín elég színes hatást kelt, csak nagyon visszafogott színeket használok.
Általban vagy feketével, vagy szürkével, ezüsttel, esetleg arannyal sminkelem magam, nagyon ritkán sötét lilát is használok vagy szürkés zöldet, de az a maximum. Ezekkel a színekkel viszont szoktam extrémebb sminkeket is csinálni, pl nagyon drámai feketét, vagy szemhéjtussal vastagon kihúzott cicaszemeket... Mivel szemüveges vagy, ezért sztem bőven megengedheted magadnak te is az erősebb sminket...
Ha szép telt szád van (nekem sajnos nincs), akkor én biztos azzal is kísérleteznék, a vörös hajhoz nagyon szép tud lenni egy bordó rúzs (viszont akkor a szemre csak valami nagyon minimális smink menjen).
Hajamat még nem tudom, hogy hogy lesz, ez az időtől is függ, de sztem valahogy elől eltűzve, és amúgy leengedve. Teljesen nem merem leengedni buliban, mert az a típus vagyok, aki nem tud nagyon vigyázni ara, h hogy néz ki, szóval ha tánc közben megizzadok, vagy ilyesmi akkor tuti az összes hajam a homlokomra tapadna... :P
szerintem a smink tengerkék legyen tehát ami hasonlít a zöldre és egy kicsit a kékre nagyon szépen kiemelné a zöld szemedet:)
ha egyenes a hajad én ilyenre csinálnám:
ha pedig alapból göndör a hajad:
én valami ilyesmire feltupiroznám..
vagy valami ilyesmire.:D
és valami ilyesmi ruhát vennék fel..természetessen a bal oldalit szerintem az színben nagyon passzolna..:
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!