Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rakassak póthajat, és hogyan...

Rakassak póthajat, és hogyan kell?

Figyelt kérdés

Rövid a hajam és a fodrász eléggé elb@szta.

Nagyon hülyén néz ki és arra gondoltam, hogy rakatok póthajat.

De van egy kis probléma, anyukám nem rajong az ötletért.

Találtam egy oldalt, ahonnan lehet rendelni hajakat, de nem tudom, hogy jó e.

Festve van a hajam vörösre, így lehet?

Csatosat szeretnék, azt csak fodrász tudja felrakni?

És kb mennyibe kerül az egész mindennel együtt?

innen szeretnék

[link]

Akinek van póthaja milyen gyakran cseréli?

Minden írjatok le róla, hogy hol érdemes venni meg milyet.

Előre is köszönöm.

2011. ápr. 10. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a fodrászomtól vettem hajat, ő rakta is fel.Európai hajat vegyél.Az én hajam is festve van.Miután felrakta befestette a hajamat és így a póthaj is ugyanolyan színű lett.Nekem nem csattos van, hanem hőillesztéses.3 havonta járok vele.
2011. ápr. 10. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha rövid hajad van, mindenhogy hülyén fog kinézni (pedig már alapból is hülyén néz ki és ki lehet szúrni).

Csak akkor néz ki jól, ha eleve ér mondjuk a hajad hátközépig, azt kicsit dúsítod kicsivel hosszabb tincsekkel és az egészet összevágatod egy táépett fazonra.

Nem tudom milyen rövid a hajad, de nem erőltetném a helyedben, ha leglaább vállig nem ér, és akkor is csak egy 10centit hosszabbítanék. Az elég tré, mikor derékig ér a póthaj, a saját az kb állíg, és még az illesztést se takarja el.

Csatos hajat am otthon teszed fel, este kiveszed, mert csak instant megoldás. XD És ahhoz is kell egy hossz, hogy ott maradjon, és legyen ami elfedi a csatokat.

2011. ápr. 10. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
a csatos póthaj engem is érdekelne, milyen árban van?
2011. ápr. 10. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

a hajam kb ilyen hosszú vagy lehet, hogy egy picivel hosszabb [link]

2011. ápr. 10. 14:52
 5/5 anonim válasza:
Hát ja, elég necces a hajhosszabitás,nem beszélve arról, amikor kezd kihullani, ritkulni a "mestermű"..Én néhány éve életemben először és egyben utoljára csináltattam.Baromi drága volt, az eredmény pedig elég viccesre sikeredett, mert látszott az átmenet és kendőkkel, hajpántokkal hordtam. Aztán mikor leszedték, még vágatni is kellett néhány centit az eredeti hajamból.Most félhosszú hajam van,de ha rámtör a vágy,hogy lobogó sörényt szeretnék, akkor 1 másodperc alatt felrakom a Nyugati aluljáróban vett 2000 forintos, pántos, a saját sötétbarna hajammal megegyező szinű parókát.Sötét szinekben elég jól mutat,nem csillog be, egyáltalán nem "prostis" a látvány és nem ragad, kócosodik össze, mint a kinai boltokban árult parókák többsége.Nagyon klasszul fel is lehet tűzni.
2011. ápr. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!