Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most rakassak vagy sem?

Most rakassak vagy sem?

Figyelt kérdés

Szeretnék műkörmöt,eddig nem volt még gondoltam kipróbálom,csak az a baj,h gitározom és műkörömmel meg nem lehet:/és ha most kb 1 hónapig nem is nyúlok hozzá,akkor elég rossz lesz és nehéz megint hozzá szoktatni az ujjaimat:S

Szerintetek megér ennyit,vagy hanyagoljam?:/

2011. jún. 17. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:

miért akarsz műkörmöt? gyenge a sajátod, törik? vagy csak a szép lakkozás miatt?

ha előbbi, lehet olyat is, hogy csak a saját körmödre kenik fel, nem hosszabbítják, de így erősítené a körmöd

ha a második, akkor gél lakkal próbálkozz! keress rá gugliba:)

2011. jún. 17. 13:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Leginkább azért is szeretnék,mert nekem mielőtt nem volt gitárom saját körmöm mindig hosszú volt és szerettem és magamnak csináltam rá mintákat és hozzá teszem,h sokan dicsérték:)

De miután lett a gitár, már jó ideje nincsen és megint szeretnék szép hosszú színes körmöket,mert tetszenek:)

Csak akkor rossz lesz utána megint gitározni:/

Ezért nem tudom...így még problémás mintákat is tenni rá,mivel tővig le kell vágnom:SSzóval egy ideje csak simán lakkozom...

2011. jún. 17. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy gitározol, és nincs műkörmöd

vagy

Van műkörmöd, és nem gitározol.

2011. jún. 19. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha akarsz csinálhatsz olyan hosszú műkörmöt, amivel tudsz gitározni. Hiszen te mondod meg hogy milyen hosszút akarsz.
2011. jún. 19. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
:O Nekem van egy ismerősöm, aki csak arra az ujjára rakatott műkörmöt amivel pengetett. :O Mert hogy úgy könnyebb.
2011. jún. 19. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Láttam már gitáros pasit múkörmöt csináltatni, mert úgy jobb pengetni...mindig csak az egyik kezén volt köröm, és nem volt túl hosszú. Sőt, több gitáros ismerősömnek hosszú körmei vannak azon a kezén, amelyikkel penget...
2011. jún. 20. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Háát ... Szerintem nem körmökkel pengeted ,hanem ujjbegyeddel szval szerintem simán csináltathatsz
2011. dec. 26. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!