Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? Tobbi lent 13/L

MIT TEGYEK? Tobbi lent 13/L

Figyelt kérdés
Az sulibol a lanyok csufolnak a magassagom miatt mert CSAK /idezojelbe.. 160 cm vagyok ... a legjobb baratnom ayt mondta hogy ne figyeljek rajuk de egyszeruen nem tehetek rola... ay orvosom szerint még fogok nőni de szerintem meg nem. :( .... na mondegy nem ez a fontos.Szerintetek mit csinaljak?? ... mar nagyon az agyamra mennek es elégge sértő dolgokat mondanak. elote is koszike a segitseget.:P
2012. márc. 27. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért foglalkozol ostobákkal??? Az, hogy ki mekkorára nő, genetika. Befolyásolni nem annyira lehet. A 160 cm pedig egy teljesen normális méret.
2012. márc. 27. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz róla, hogy alacsonyabb vagy! Sok mindent annak irányában, hogy magasabb legyél nem tudsz tenni, viszont, hogy megszüntesd a csúfolódást azt igen! Állj ki magadért, és ilyenkor ha tudod hogy nekik is vannak fájó pontjaik vagy valamilyen hátrányuk nyugodtan hozd föl nekik, hogy te sem csúfolod őket miatta. Vagy szólj egy olyan tanárnak az iskolából akit szeretsz, és tudod, hogy segít, hogy beszéljen velük! Vagy szólj anyukádnak, vagy apukádnak, hogyha már nagyon idegesít és bánt, hogy beszéljen velük ez egyáltalán nem ciki, hiszen az ember kire számíthatna ha nem a szüleire.
2012. márc. 27. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:

A mai 13 éves kiscsajok ahhoz elég érettek, hogy össze-vissza pasizzanak, elribizlisedjenek, piáljanak, cigizzenek, de ahhoz nincs elég sütnivaló a fejükben, hogy ilyen hülyeségekkel piszkáljanak valakit...csodás.

Kedves kérdező! Ne foglalkozz velük, agyalágyult mind, aki ezzel zargat téged. Ha beszólnak, szólj vissza valamit te is, ne hagyd magad! És semmi baj sincs a 160 centis magasságoddal!

2012. márc. 27. 17:48
 4/13 anonim ***** válasza:

jajj ne aggódj én 15 évesen még 160 centi alatt voltam aztán nőttem még 10 centit

most 22 vagyok és a legtöbb barátnőm 165 centi körül van, de van egy 28 éves barátnőm is aki 155 centi

kit érdekel? nehogy már emiatt legyél depis

2012. márc. 27. 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:

én is 13 vagyok, nyolcadikos, 165 cm. az a jó, hogy az én osztályomban ez nem számít olyan magasnak:)

szerintem ne foglalkozz velük. van egy osztálytársam (kb. 170 cm, de ez nem lényeges:D) aki folyton piszkál. utáljuk egymást. ilyenkor nem szoktam válaszolni. ha nem válaszolok akkor megunja és általában egy hét múlva újra kezdi, de akkor megint nem szólok semmit... ez a módszer mindenkinél beválik, próbáld ki:)

amúgy ha nagyon visszaakarsz szólni, akkor mutasd azt hogy te büszke vagy a magasságodra: pl. "mi van, irigykedsz, hogy te még mindig csak egy harmadikos szintjén látod a világot?" stb.

hajrá:)

2012. márc. 27. 17:57
 6/13 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon koszi a valaszokat :P sokat segitettetek :D
2012. márc. 27. 17:58
 7/13 anonim ***** válasza:
én is 13 vagyok és 158 és van oszitársam 13 aki pedig 147
2012. márc. 27. 18:10
 8/13 anonim ***** válasza:
dikkkkk:DDD mikvannak. mondd vissza nekik h jobb ilyen kicsinek lenni mintha coloslétra lennék:ÉÉ amugy szerintem 160 centi 13 évesen átlag. énis 13 vagyok én 165,de engem még senki nem csúfolt ez miatt,mert ez egy átlag magasság.
2012. márc. 27. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:

15/L - 155cm boldog?

engem nem csúfolnak bírnak nehogy má a magasságodért szeressenek milyen haverjaid vannak?

ne érdekeljen

2012. márc. 27. 18:35
 10/13 anonim válasza:
Én nem értem az ilyen "barátokat"..Én is 13/L-vagyok 154 centi mégis vannak jó barátaim, sőt erre soha egy megjegyzést sem kaptam...:)) szerintem keress olyan normális barátokat akik nem a kinézeted miatt szeretnek ;)
2012. márc. 29. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!