Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? Tobbi lent 13/L

MIT TEGYEK? Tobbi lent 13/L

Figyelt kérdés
Az sulibol a lanyok csufolnak a magassagom miatt mert CSAK /idezojelbe.. 160 cm vagyok ... a legjobb baratnom ayt mondta hogy ne figyeljek rajuk de egyszeruen nem tehetek rola... ay orvosom szerint még fogok nőni de szerintem meg nem. :( .... na mondegy nem ez a fontos.Szerintetek mit csinaljak?? ... mar nagyon az agyamra mennek es elégge sértő dolgokat mondanak. elote is koszike a segitseget.:P
2012. márc. 27. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Dehát nem a barátai csúfolják..'Az sulibol a lanyok csufolnak'

Na mind1 lényeg hogy nem kell velük foglalkozni,elmondanám hogy én 16 leszek és 155cm vagyok,és még soha nem kaptam erre megjegyzést ;) de ha kapnék sem érdekelne,én örülök hogy nem vagyok magas,így legalább az összes pasi csak magasabb lehet nálam:D

és van egy osztálytársam aki 145 körül van,úgyhogy ne foglalkozz velük ;)

2012. ápr. 14. 11:30
 12/13 anonim válasza:
én 14/L vagyok és 156 cm. Voltak és még most is vannak olyan fiúk az osztályomban akik tettek már sértő megjegyzést rám, de csak sajnálni tudom őket, hogy ott áll az agyi szintjük, hogy 14 évesen ilyenekkel foglalkoznak.
2012. ápr. 14. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Én 12 éves vagyok és 160 cm. És rám meg mindenki azt mondja, hogy magas vagyok,én azt remélem, hogy nem növök többet.
2012. júl. 27. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!