Milyen pudingot használjak, ha muffint sütök? Mi a véleményetek?
szia! én főzős pudingot tettem bele, nem áztatta el a tésztát,és nem is folyt le az aljára, viszont képzett magának egy kis üreget amit olyan érdekesen körbevont. De isteni finom volt!
Jó sütést!
muffinba még nem próbáltam pudingot, de egyszer csináltam saját készítésűt, nem a dr oetkeres-t és túlszárnyalja. (nem bonyolultabb és még olcsóbb is)
leírom, hátha kipróbálod:
-beleteszel a lábasba 1-2 evőkanál lisztet, 2 tojás sárgáját, ízlés szerint cukrot, vanília aromát (vagy kakaót)
- erre öntesz kevés tejet
-kikevered
-majd fokozatosan belekevered a maradék (kb. fél liter) tejet
- folyamatos keverés mellett felforralod
- és kész
gyakorlatilag ugyanúgy készül, mint a zacskós, főzős, csak saját alapanyagokból és szebb színe lesz a tojássárga miatt
Szia!
Rég csináltam muffint, de arra emlékszek, hogy nem főzőpudingot raktam bele, hanem vettem sütés nélküli pudingport, amit bele kellett önteni egy tálkába kellett rá 150 ml tej és csak össze kellett keverni és ragadós lesz eléggé. Ez való kimondottan muffinhoz, nem a főzőspuding, de gondolom ha a többieknek sikerült vele, akkor azzal is működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!