Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Itt olvastam, hogy van aki...

Itt olvastam, hogy van aki megfőzi egy kicsit a csirkét kirántás előtt. Ez bevált? Ti szoktátok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 20:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki gyakorlott háziasszony meg tudná mondani,melyik volt előfőzve és melyik nem.Én nem főzöm előtte meg,de hát ha valakinek így ízlik,hát egye...
2010. szept. 30. 14:28
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
persze hogy megtudná mondani,mert ami elő volt főzve sokkal puhább,omlósabb !
2010. szept. 30. 14:37
 23/33 anonim ***** válasza:
46%
mármint szétfőtt és ízetlen. szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal van főtt csirke és van rántott csirke. a főtt húst se rántom ki főzés előtt...
2010. szept. 30. 14:54
 24/33 anonim ***** válasza:
21%

nem tudom miről beszéltek?mert amit a boltba megveszünk csirkét annak semmi íze nincs,akkor miért ne lehetne kicsit delikátos vízbe megabálni?talán mert volna is úgy íze?

mert a boltit meg a házi csirkét nem lehet összehasonlítani!!!!!!!és tényleg lehet hogy a HÁZI jobb ha nincs megfőzve!

de most őszintén a mai világba nem sokan tartanak csirkét vagy akár bármilyen más állatot.

úgyhogy maradjunk abban hogy a házi pipit jobb nyersen rántani,de a boltit meg jobb megabálni.

egyébként meg mint már írtam ahány ház és ahány táj annyi szokás!!!!

2010. szept. 30. 16:09
 25/33 anonim ***** válasza:
74%

Megnézném én mondjuk a disznókarajt főzve és aztán rántva :D pfff

Én nem eszem meg a bolti csirkét és ezért a házit nem főzöm meg.És abban is egyetértek,hogy akkor most vagy főtt húst vagy sültet eszem.

2010. szept. 30. 17:14
 26/33 anonim válasza:
20%
vegetáriánus vagyok.
2010. okt. 2. 17:16
 27/33 anonim ***** válasza:
73%
legelj
2010. okt. 2. 17:26
 28/33 anonim ***** válasza:
80%
életemben egyszer sem főztem előre, és nem lett sem rágós, sem véres, sőt panasz sincs rá. Én fedő alatt sütöm egy két percig ennyi
2010. okt. 2. 21:02
 29/33 anonim ***** válasza:
12%

csak még mindig nem értem hogy azt aki megabálja előtte mint például én azt mi a francért kell lepontozni???????????

mert még nekem se lett sose íztelen,meg nem lett sose szétfőve a husi és még nekem se volt rá soha panasz!!!mi így szeretjük!

2010. okt. 3. 08:05
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert nem tudsz főzni!!!
2010. okt. 5. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!