Itt olvastam, hogy van aki megfőzi egy kicsit a csirkét kirántás előtt. Ez bevált? Ti szoktátok?
nem tudom miről beszéltek?mert amit a boltba megveszünk csirkét annak semmi íze nincs,akkor miért ne lehetne kicsit delikátos vízbe megabálni?talán mert volna is úgy íze?
mert a boltit meg a házi csirkét nem lehet összehasonlítani!!!!!!!és tényleg lehet hogy a HÁZI jobb ha nincs megfőzve!
de most őszintén a mai világba nem sokan tartanak csirkét vagy akár bármilyen más állatot.
úgyhogy maradjunk abban hogy a házi pipit jobb nyersen rántani,de a boltit meg jobb megabálni.
egyébként meg mint már írtam ahány ház és ahány táj annyi szokás!!!!
Megnézném én mondjuk a disznókarajt főzve és aztán rántva :D pfff
Én nem eszem meg a bolti csirkét és ezért a házit nem főzöm meg.És abban is egyetértek,hogy akkor most vagy főtt húst vagy sültet eszem.
csak még mindig nem értem hogy azt aki megabálja előtte mint például én azt mi a francért kell lepontozni???????????
mert még nekem se lett sose íztelen,meg nem lett sose szétfőve a husi és még nekem se volt rá soha panasz!!!mi így szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!