Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Itt olvastam, hogy van aki...

Itt olvastam, hogy van aki megfőzi egy kicsit a csirkét kirántás előtt. Ez bevált? Ti szoktátok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 20:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
19%
szia a csirkét mindig megkell fözni rántás elött mert nyers marad,(véres,rágos) az ize nem lessz rossz mert lekell sózni és utána panirozni és sütni
2010. szept. 29. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/33 anonim ***** válasza:
71%
hogy a fenébe lehet hogy nekem még soha sem maradt sem véres sem rágós????pedig nem főzöm meg.
2010. szept. 29. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/33 anonim ***** válasza:
46%

Én sem tudom, hogy lesz főzés nélkül ennyire finom!Lehet hogy többedmagammal rántottcsirkesütő zseni vagyok!Hurrá!!!

ÉLJÜNK!!!

2010. szept. 29. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/33 anonim ***** válasza:
67%
Soha az életben nem volt rágós vagy véres a rántott csirkém,sosem főztem meg előtte és ezután sem fogom.Hogyan lenne zamata ha kifőzném belőle?áááhh..hülyeség
2010. szept. 29. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/33 anonim ***** válasza:
71%
Én soha nem főzöm meg előtte, még kicsit sem! így pont azt az ízt és zamatot veszti el, ami a legfinomabb benne!!!
2010. szept. 29. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/33 anonim válasza:
23%

Miért kell lepontozni azokat a válaszokat akik mondjuk megfőzik a pipihusit előtte? Van aki így van aki úgy szereti... Mindenki azt írja ahogy szokta csinálni...

NEMÉRTEM

2010. szept. 30. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/33 anonim ***** válasza:
26%
és azt miért kell lepontozni aki nem főzi meg ?én meg képzeld azért lettem lepontozva,hm?
2010. szept. 30. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/33 anonim ***** válasza:
32%
Rántott csirke párbaj!:D
2010. szept. 30. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/33 anonim ***** válasza:
25%

mondjuk én se értem minek kell ezt vagy azt a választ lepontozni?!

én mondjuk egy 10 percet megszoktam abálni.és nem főzöm szét!rakok a vízbe sót meg delikátot,így sokkal jobb lesz az íze mert belefő.ezek után már csak a tojásba szoktam delikátot rakni.és nagyon finom szokott lenni a husim!


de szerintem ahány ház és ahány táj annyi szokás!mint ahogy vannak más ételek is amit egyik helyen így másik helyen pedig úgy készítenek el.


ettől nem kell lepontozni a másikat!ki hogy szereti!

és sokaknak nagy szája volt itt,de kiváncsi lennék hogyha elé raknának 5-5 csirkecombot vagy szárnyat rántva ,megtudná e mondani hogy melyik5 volt megfőzve előtte és melyik 5 nemű?!!!!!!

2010. szept. 30. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Simán!!!!
2010. szept. 30. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!