Itt olvastam, hogy van aki megfőzi egy kicsit a csirkét kirántás előtt. Ez bevált? Ti szoktátok?
Én sem tudom, hogy lesz főzés nélkül ennyire finom!Lehet hogy többedmagammal rántottcsirkesütő zseni vagyok!Hurrá!!!
ÉLJÜNK!!!
Miért kell lepontozni azokat a válaszokat akik mondjuk megfőzik a pipihusit előtte? Van aki így van aki úgy szereti... Mindenki azt írja ahogy szokta csinálni...
NEMÉRTEM
mondjuk én se értem minek kell ezt vagy azt a választ lepontozni?!
én mondjuk egy 10 percet megszoktam abálni.és nem főzöm szét!rakok a vízbe sót meg delikátot,így sokkal jobb lesz az íze mert belefő.ezek után már csak a tojásba szoktam delikátot rakni.és nagyon finom szokott lenni a husim!
de szerintem ahány ház és ahány táj annyi szokás!mint ahogy vannak más ételek is amit egyik helyen így másik helyen pedig úgy készítenek el.
ettől nem kell lepontozni a másikat!ki hogy szereti!
és sokaknak nagy szája volt itt,de kiváncsi lennék hogyha elé raknának 5-5 csirkecombot vagy szárnyat rántva ,megtudná e mondani hogy melyik5 volt megfőzve előtte és melyik 5 nemű?!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!