Létezik olyan habzsákkal nyomható krém, ami NEM vajkrém, de jól tartja a formát szobahőmérsékleten is?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 15:06
12/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Sajnos csak a vajkrém rengeteg cukorral.
Szobahőmérsékleten minden olvadozik ezen kívül.
Cupcake lesz?
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, szülinapra szeretnék valani igazán különleges díszes cupcakekat csinalni. A ganache nem valt be , ma a vajkrem (sima porcukor/vaj fele fele aranyban) semy mert kihabositottam, betettem a hűtőbe, amig elaltattam a kicsit, es amikor kivettem kőkemény volt. Hat ugy gondoltam felverem kis tejjel, de kicsapodott a vaj :D lehet csak kicsit meg kellett volna puhulnia szobahőmérsékleten? 🙄
2022. nov. 7. 14:21
14/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mascarpone, habtejszin és valami ízesítő, ez stabil lesz nagyon.
15/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem kell betenni a hűtőbe a kész vajkrémet felhasználás előtt. Kvázi zsír cukorral, a világon semmi nincs benne, ami megromolhat. Ha mégis betetted, akkor "kiolvasztod" ALACSONY wattszámon a mikróban. Szobahőmérsékleten nem olvad fel, hisz pont ez a lényege, hogy ne olvadozzon ezen a hőn :D
A tökéletes vajkrém nem egyszerű, rengeteg buktatója van, de ha van egy jó leírás, és mindent betartasz, nyert ügyed van.
16/16 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha villantani akarsz, ajánlom a tábortűz cupcake-et! A süivásárra ezt csináltuk meg, mindenki odavolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!