Kaptam házi vajkrémet és sütni szeretnek valamit belőle, de tanácstalan vagyok hogyan használjam fel. Tapasztalatok, ötletek?
Figyelt kérdés
Mivel házi vajkrém ezért picit higabb. A múltkor tiramisuhoz használtam de sajnos nem lett olyan mint mascarponeval így az kilőve. Más ötlet esetleg?
Köszönöm!
2020. szept. 18. 12:24
1/3 anonim válasza:
Ne is próbáld mascarpone-s receptekhez használni, mert a M. az TÖK MÁS!!!!
Mi van benne? Vaj + tejföl? Vagy hogyan készül?
(a boltiról tudom, hogy mindenféle tejipari maradékokból-hulladékokból, permeátum, stb. stb. )
2/3 anonim válasza:
LEgfeljebb kelttésztába tudnám elképzelni (kevesebb tejet kell akkor belerakni), de ezekhez a sütikhez eleve kevés vaj kell. Pl. a buktánál-aranygaluskánál 50 dkg liszthez 5-7 dkg vaj. Mondjuk akkor a vajkrémből lehet 10 dekát is beletenni..
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!