Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kaptam házi vajkrémet és...

Kaptam házi vajkrémet és sütni szeretnek valamit belőle, de tanácstalan vagyok hogyan használjam fel. Tapasztalatok, ötletek?

Figyelt kérdés

Mivel házi vajkrém ezért picit higabb. A múltkor tiramisuhoz használtam de sajnos nem lett olyan mint mascarponeval így az kilőve. Más ötlet esetleg?

Köszönöm!



2020. szept. 18. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne is próbáld mascarpone-s receptekhez használni, mert a M. az TÖK MÁS!!!!


Mi van benne? Vaj + tejföl? Vagy hogyan készül?

(a boltiról tudom, hogy mindenféle tejipari maradékokból-hulladékokból, permeátum, stb. stb. )

2020. szept. 18. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
LEgfeljebb kelttésztába tudnám elképzelni (kevesebb tejet kell akkor belerakni), de ezekhez a sütikhez eleve kevés vaj kell. Pl. a buktánál-aranygaluskánál 50 dkg liszthez 5-7 dkg vaj. Mondjuk akkor a vajkrémből lehet 10 dekát is beletenni..
2020. szept. 18. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Süteményekhez, tortákhoz... ötletek. Lehet válogatni.

2020. szept. 18. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!