Létezik olyan habzsákkal nyomható krém, ami NEM vajkrém, de jól tartja a formát szobahőmérsékleten is?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 15:06
1/16 anonim válasza:
Dr.Oetker tortakrém nagyon jó csak annyi hogy kevesebb tejet kell hozzáadni mikor kikevered és akkor keményebb lesz a krémed.
4/16 anonim válasza:
Habtejszín + mascarpone + fehércsoki.
5/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tegnap készítettem egy fehercsokis ganache krémet,(nem vertem habbá) de amint elkezdtem vele dolgozni, a melegen elkezdett folyóssá válni és már nem tartotta a formáját. Illetve brutalisan édes :/
2022. nov. 6. 15:21
6/16 A kérdező kommentje:
5-ös, milyen arányban?
2022. nov. 6. 15:21
7/16 anonim válasza:
Magadnak valaszolsz?
Fehercsokibol keveset kell használni, 1/3 aranyban, különben édes és nem is stabil
8/16 anonim válasza:
Gondolom rám gondolt (4-es) a kérdéssel.
Kérdező, egyenlő arányban mehet a három, én biztos ami biztos alapon habfixálót is teszek bele. :) Azt nem momdom, hogy a végtelenségig eláll, de én aprólékos mintát is cináltam már a habból, és egész jól kibírta hűtés nélkül is.
9/16 anonim válasza:
Hát mondjuk ha azonos arányban tesz bele mindent, az fehércsokinal nem fog jól végződni.... Egy harmad a jó arány, tehát mondjuk 100gr csoki mellé 300 mascarpone és 300ml tejszin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!