Svájci vajkrém készítés - mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam egy svájci vajkrémet készíteni egy torta bevonásához, de nem igazán sikerült. Laza lett ezért kicsit tovább hagytam a robotgépben (kb +2-3 percet) de ettől meg enyhén becsomósodott, kicsit folyós túró állagú lett.
Esetleg lehet, hogy a vaj miatt lett ilyen? Ír vajat használtam, mert azt találtam csak itthon, kicsit sárgább mint a szokványos vaj. Nem vagyok túl jártas a konyhában, nem tudom befolyásolhatta-e ez, de más ötletem nincs ://
[link] - ezt a receptet használtam
2021. júl. 28. 20:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!