Pácolásnál miért szokták a fóliát teljesen belenyomkodni a húsra?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 21:41
2/17 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom! De miért? Hamarabb megromlik? De ha egy napig pácolok akkor annyi idő alatt nem tud!
2022. nov. 5. 21:47
3/17 anonim válasza:
Én fóliázást még nem is láttam csak papírba csomagolást. Azt is lazán, hogy össze ne kend a tányért.
4/17 anonim válasza:
én meg csak zárható dobozban csináltam mindig, rá a teteje, és be hűtő aljába. egy napoknál mindegy
5/17 A kérdező kommentje:
3# Hát ha jénaiba mondjuk pácolod a húst akkor csak lefeded valamivel! És úgy a hűtöbe...Csak én simán becsomagolom, de van aki légmentesen belenyomkodja a fóliát!
2022. nov. 5. 22:02
6/17 anonim válasza:
5# Igen én vagy a jénais módszert alkalmaznám, vagy a papírost. Utóbbi előnye a kevesebb mosogatni való.
7/17 A kérdező kommentje:
6# Attól függ milyen fajta pác...Van száraz pác, vizes pác stb...Vagy bő olajba hogy el lepi a húst és fűszerek benne! Azt papírba macerás megoldani! Mivel híg leve van ugye.
2022. nov. 5. 22:14
8/17 anonim válasza:
Vannak pácolásra külön edények is. Vákuumos. Semmi levegő, jobban megnyílnak a hus rostjai és jobban magába issza a pácot. Omlósabb, ízletesebb lesz.
Ilyesmi a célja a fóliának is. kizárja valamennyire az oxigént.
9/17 anonim válasza:
A hús elszonezodhet az oxigentol
10/17 A kérdező kommentje:
4# Az is egy jó megoldás! Mármint a zárható doboz!
2022. nov. 5. 22:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!