Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fözzek holnap egy egész...

Mit fözzek holnap egy egész csirkéböl?

Figyelt kérdés

imädjuk a csirkéT,sokszor sütök fözök vele.ältaläban mézes citromos csirke,fokhagymäs tejszines ilyesmi.

most viszont egy egesz csirkét vettem,és fogalmam sincs mit kezdjek vele.adjatok kéRlek ötleteket!nagyon köszönöm!van itthon vegülis szinte minden(alapanyag)


2008. dec. 23. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A sóágyon való sütés nem azért van, hogy ehetetlenül sót ételt kapj belőle. A sóból kioldódó pára amiben megpuhul a husi. Maga az étel pedig nagyon fincsi lesz.
2008. dec. 24. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam sóban sült csinálni. Csak arra kell figyelni, ha előtte megmosod a csirkét, akkor jól töröld szárazra, mert akkor magára szívja a sót és rettenetesen sós és száraz lesz.

Én így csinálom: egész csirkét kívül-belül megmosok, szárazra törlöm. Megsózom, majorannázom kívül-belül. Van, hogy teszek egy almást a hasába, de nem mindig. az 1 kg sót leterítem a tepsi aljába, ráteszem a csirkét. Kilónkét egy óra sütést számolok.

Érdemes letakarni és csak pirításhoz levenni a végén a fóliát. Grillcsirke íze lesz. Azt hiszem, a héten csinálok is!!!!

2009. jan. 2. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!