Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap csirkéből?

Mit főzzek holnap csirkéből?

Figyelt kérdés
nem szeretnék fél napot a konyhában tölteni...:(
2010. júl. 14. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pörkölt nokdelival.
2010. júl. 14. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

csinálhatsz: pörköltet

sült csirke (az elég gyors kaja)

rántott csirke

hús leves csirkéből

sajtos csirke (sütöbe)

grill csirke (akár kint a kertbe)

csirke emllből csinálhatsz : uncalbels-t ( nem helyesen irtam le remélem tudod miröl beszélek)

töltött csirkét

vagy van ilyen zacskós cuccok ami csirkékhez való.

remélem tudtam segiteni. (jó étvágyat)

2010. júl. 14. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen sütőd van, hogy ebben a kánikulában nem okoz-e hőgutát, de én ha gyorsan kell, kevés előkészítéssel, és közben ne kelljen végig ott állni, sütöm. Akár egészben, akár darabokban jól befűszerezve, bele a tepsibe (csak a saját zsiradékját rakom alá) tetejére 4-be vágott krumpli, míg tele nem lesz a tepsi, azt csak sózom. Alufólia rá, be a sütőbe, bő 1 óra múlva leveszem a fóliát, és hagyom pirosra sülni. Lehet ízlés szerint vöröshagymát tenni a krumplira, nálunk azt nagyon szereti a család. A csirke fűszerezése meg egyéni ízlés szerint. Ha tisztított krumplit veszel, 15-20 perc alatt előkészíted, és mí sül, szabad vagy.
2010. júl. 14. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A legegyszerűbb, hogy bepácolod a csirkét, pl mustáros-olajos-hagymás pácba, és egy pár hámozott egész krumplival, esetleg sárgarépával együtt sütőzacskóba teszed, és megsütöd. Ahány kiló a hús annyi perc sütési idő kell neki, plusz zsiradék nem kell hozzá, és a sütés vége előtt 20 perccel fel kell vágni a zacskó tetejét, és úgy sütni tovább, hogy megpiruljon a hús. Tényleg semmi dolgod vele az előkészítésen kívül, és egyben megvan a főétel és a köret is hozzá. Sütőzacskót pedig pár száz forintért vehetsz, mi az extra nagyot használjuk. Remélem segítettem.
2010. júl. 14. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű csirkesaláta

Én akkor készítem, ha maradék főtt vagy sült csirke üdül a hűtőben, de lehet direkt erre pályázva csibét sütni, főzni. 40-50 dkg csibehúst durva kockákra vágok, hozzákeverek 2-2 doboz zöldborsót és zöldbabot, és 2 fej finomra vágott vöröshagymát.

Keverek egy marinádot a következőkből: 5-6 evőkanál borecet és olaj, kevés reszelt torma, egy evőkanál mustár, kevés cukor, só, bors.

Ha netán túl sűrűnek látom, a konzervek levével hígítom. A zöldséges csirkét összekutyulom a marináddal és pár órára zsupsz a hűtőbe!

2010. júl. 14. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Csirkebecsinált. Csirke raguleves.
2010. júl. 14. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
ja, dobáld be némi fűszerrel és zöldséggel egy sütőzacsiba
2010. júl. 14. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Csirkehúsleves sok zöldséggel, csigatésztával vagy cérnametélttel

csak felteszed főni, aztán a végén beledobod a zöldségeket, meg főzöl ki mellé tésztá

2010. júl. 15. 18:28
 9/9 anonim válasza:

Ananászos csirke.Ez az egyik kedvencünk anyuval,ünnepekkor szokott a menüben is szerepelni.A pontos receptet nem tudom,de ha érdekel keress rá.A csirkehúst fel kell darabolni falat nagyságúakra,belerakni a serpenyőbe,megfehéredik,utána bele az ananászkonzervet,még főni hagyni,ízesíteni és már kész is.Hamar elkészül.(Bocsi ha valamit kihagytam.)

15L

2010. júl. 16. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!