Tárkonyos raguleves után illik a fahéjas cukorba forgatott rántott gríz?
5-ös, mert mondjuk egy császármorzsa meg mennyire igényes és úri desszert, akár az összetevőit, akár az elkészítését nézzük, ugye?
Vagy a világhírű török desszertek, amik abból állnak, hogy tej besűrítve keményítővel.
Vagy sült natúr kevert tészta, vagy linzertészta, jól belocsolva sima cukorsziruppal.
De mondhatnál néhány példát más nemzetek desszertjeire, amik igényességben összetettségben megközelítik mondjuk egy somlói galuska szintjét, mert nekem most hirtelen 1-2 kivételtől eltekintve, nem sok jut eszembe!
Egyébként a rántott t.grízt édes morzsába szokták bundázni, ami piskótából van lereszelve, és esetleg különféle szószokkal (csoki, puncs, stb) tálalni.
Majd próbáld ki egyszer, és miután bevásároltál hozzá 30 féle alapanyagot, és ráment egy fél napod az egészre, azután irkálj, majd meglátjuk akkor is szegényes lesz e, meg proli.
Ízfokozó nélkül igen.
Ha erőteljesen dominál valamelyik akkor utána nem fog jólesni a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!