Hogy kell csinálni a TÁRKONYOS RAGULEVEST?!
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok valami jó receptet!!!2016. aug. 27. 15:45
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves elso! Koszi a választ! Te próbáltad már ezt a receptet?!
2016. aug. 27. 18:22
3/7 anonim válasza:
Az igazi ragulevest NEM csirkemellből készítik, mert az nagyon sovány, száraz. Vagy sertéscombból, vagy baromfi aprólékból kell főzni. Erdélyben borjúcsontot is tesznek bele.
4/7 anonim válasza:
Olívaolajon vajat olvasztasz, rá aprított hagymát, fokhagymát és tárkonyt teszel, pici só hogy levet eresszen a hagyma, üvegesre párolod. Rádobod azt, amiből a ragulevest akarod készíteni (legyen az hús, gomba, tofu, akármi), 2-3 percig forgatod, sózod picit, felöntöd egy löket fehérborral. Fedő alatt 2-3 percet forralod. Leveszed a fedőt, felöntöd a hozzávalók mennyiségéhez illő vízzel, puhára főzöd, felöntöd habtejszínnel, még egy percig forralod. Tálalás előtt még ízlés szerint borsozod.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen!:))
2016. aug. 27. 20:34
6/7 anonim válasza:
Nem, én nem, de ettem már e recept alapján ilyet. 1. válaszoló voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor még nyugodtan próbálom majd ki! Koszi a választ!
2016. aug. 29. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!