Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ragad le mindig a...

Miért ragad le mindig a palacsintám?

Figyelt kérdés

Tud valaki jó receptet amivel nem ragad le?

Teflon palacsintasütőm van,rakok alá olajat,de mégis leragad.( 1 tojás, tej, szóda és egy kis olajat is szoktam rakni a tésztába, kis cukor.) Volt olyan is hogy ahogy feltekertem eltört a tészta. Mit csinálok rosszul? Volt, hogy az egész tésztát ki kellett öntenem:(


2010. szept. 28. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sima liszttel próbálkoztam. Még soha nem használtam réteslisztet...
2010. szept. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!