2/2 anonim válasza:
Szerintem könnyű ! 😄
Ahogy én készítem : megpucolom a zellert , kis kockákra vágom. Annyi vízben felteszem főni ami ellepi . Sózom , fehérborsot teszek bele . Amikor megpuhul leturmixolom . És csinálok egy habarást ( tejfölbe lisztet kavarok ) a meleg levesből teszek egy merőkanállal a habarásba, majd visszaöntöm az egészet a levesbe . Ilyenkor megkóstolom, ha kell bele még só akkor most teszem bele . Forralom pár percig és kész .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!