Zöldségleves vagy karalábéleves? Ki hogyan csinálja?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 09:20
1/4 anonim válasza:
A karalábé leves is lényegében zöldség leves. Én zsiradékon megpárolom a kis kockára vágott zöldséget, répát, zellert, karalábét, fehérrépát, akár egy kis krumplit is. Fedő alatt puhára párolom, majd megszórom liszttel, és piros paprikával. Felengedem vizzel, sózom, borsozom. lehet egy kis ételizesitő is. Jól kiforralom, és megszórom apróra vágott zöld petrezselyemmel. Ez egyszerü, és finom. Lehet bele főzni egy kis nokedlit, tarhonyát is, vagy csipetkét. A fokhagyma sem árt neki.,
2/4 anonim válasza:
Én már le sem írom, hogy melyiket hogyan készítem, mert amit az 1-es válaszoló írt, az annyira tökéletesnek hangzik elkészítésben és ízben, zamatában is, hogy szerintem e tekintetben felülmúlhatatlan. (Pedig egyáltalán nem vagyok kezdő a "szakmában"!)
Ez egy tuti recept, érdemes megőrizni! :)))
Ment a zöld kezecske részemről.
3/4 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Legtöbbször a legegyszerübb a legjobb.
4/4 anonim válasza:
Majdnem ugyanúgy készitem, mint az elsö, csak nem teszek rá lisztet és nem paprikásan, hanem fehéren hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!