Zöldségleves istenien. De, hogyan?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 14:32
1/3 anonim válasza:
Párold meg a zöldséget olajon ,majd vizet rá 20 perc főzés,miután felforrt,bele a csipedet még 10 perc és kész.Persze rakj hozzá sót is.(ízlés szerint)
2/3 anonim válasza:
Ha vajon párolod még finomabb lesz.
3/3 anonim válasza:
Én zsíron szoktam megpárolni,mert az olaj rákkeltő hatású,és egészségtelenebb a zsírnál.
Kockákra vágom a zöldségeket,teszek rá sót,borsot,kakukkfüvet,pici bazsalikomot,ha kell egy kevés vizet,és fedő alatt addig párolom,míg megpuhul.Ha elfő a víz,mindig pótolom, meleg vízzel,de csak anyival,hogy ne égjen le.Ha már puha a zöldség, megszórom liszttel,átkeverem és felöntöm annyi melegvízzel,amennyi levest akarok.Ha felforr főzök bele tésztát,eperlevelet,vagy esetleg csigatésztát.Ha kész,akkor keverek bele tejfölt.
Azért melegvizet öntök hozzá,mert a hidegtől megkeményedik a zöldség ( vagy a hús is )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!