Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell készíteni a karalábé...

Hogy kell készíteni a karalábélevest rántás nélkül?

Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy amikor készen van, nem teszed bele a rántást.
2012. júl. 14. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Soha nem teszek a zldséglevesekbe rántást vagy habarást, a liszt/keményitö teljesen fölösleges bele.


Az összes zöldséget felaprítva kevés olajon vagy zsíron megpiritom, füszerezem, felöntöm vizzel és megfözöm. Amikor puha, akkor fözhetsz bele tésztát, de ez sem fontos.

2012. júl. 14. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó amit a 2-es írt, én is szoktam úgy. Ha mégis szeretnéd, hogy valami legyen, akkor a karalábot (egyéb zöldségfélét) rövid lében födő alatt párold és ne főzd, amikor már puha, kevéske lisztet szórj rá, és hidegvízzel abban a percben engedd fel, miközben a fakanállal gyorsan kavarod. Akkor nem lesz csomós. Utána sózod, (a karaláb esetén egy gondolatnyi cukrot is szoktam).
2012. júl. 14. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
A karalábé leves- másképpen tréfás leves. Tré is meg fás is. És ezt még rántás nélkül is ??? hát nem tudom.
2012. júl. 14. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 szevia válasza:
Tejföllel behabarhatod. Ha még össze is turmixolod, akár tejföllel, akár anélkül, olyan sűrű lesz, mintha rántással készítetted volna.
2017. dec. 15. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!