Hogy kell készíteni a karalábélevest rántás nélkül?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 13:14
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy amikor készen van, nem teszed bele a rántást.
2/5 anonim válasza:
Soha nem teszek a zldséglevesekbe rántást vagy habarást, a liszt/keményitö teljesen fölösleges bele.
Az összes zöldséget felaprítva kevés olajon vagy zsíron megpiritom, füszerezem, felöntöm vizzel és megfözöm. Amikor puha, akkor fözhetsz bele tésztát, de ez sem fontos.
3/5 anonim válasza:
Jó amit a 2-es írt, én is szoktam úgy. Ha mégis szeretnéd, hogy valami legyen, akkor a karalábot (egyéb zöldségfélét) rövid lében födő alatt párold és ne főzd, amikor már puha, kevéske lisztet szórj rá, és hidegvízzel abban a percben engedd fel, miközben a fakanállal gyorsan kavarod. Akkor nem lesz csomós. Utána sózod, (a karaláb esetén egy gondolatnyi cukrot is szoktam).
4/5 anonim válasza:
A karalábé leves- másképpen tréfás leves. Tré is meg fás is. És ezt még rántás nélkül is ??? hát nem tudom.
5/5 szevia válasza:
Tejföllel behabarhatod. Ha még össze is turmixolod, akár tejföllel, akár anélkül, olyan sűrű lesz, mintha rántással készítetted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!