Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kenyeret sütnék olyan célból,...

Kenyeret sütnék olyan célból, hogy lereszeljem panírozó morzsának. Milyen recept lenne ehhez a legjobb?

Figyelt kérdés
Sok a gomba, amit rántani kell és drága a zsemlemorzsa a boltban.

2022. okt. 10. 14:42
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
28%
30: ott már nagy a baj (de inkább fejben), ahol a rávezető tanácsok ellenére nem tudja belátni valaki, hogy drágábban jön ki az otthoni sütéssel, mintha megvenné a készterméket....
2022. okt. 11. 09:38
 32/52 anonim ***** válasza:
88%
31. oké, akkor ne süssön. De azt már nehezen hiszem hogy egy száraz zsemle otthoni ledarálása is drágább, mint a bolti zsemlemorzsa ára. Amibe ugye már az egyéb költségek is beépültek.
2022. okt. 11. 09:53
 33/52 anonim ***** válasza:
18%

32: a kérdező rá van gyógyulva erre a százforintos spórolásra. :))

Jó, hogy nem a búzát is otthon akarja termeszteni, mert drága a liszt a bótban... :-D :-D

2022. okt. 11. 09:55
 34/52 anonim ***** válasza:
88%

"Jó, hogy nem a búzát is otthon akarja termeszteni, mert drága a liszt a bótban"

De miért ne termelhetné meg ha ahhoz lenne kedve? Komolyan mondom lassan tényleg pusztulásra méltó ez világ.😁😁

2022. okt. 11. 10:00
 35/52 anonim ***** válasza:
41%
34: persze hogy megteheti... CSak nehogy azt állítsa, hogy az úgy olcsóbb lesz... :-D
2022. okt. 11. 10:05
 36/52 anonim ***** válasza:
71%
Ha leszámítjuk a kereskedelmi lánc hasznát, akkor valóban nem.
2022. okt. 11. 10:13
 37/52 A kérdező kommentje:

Ennyi értetlen kommentelőt (akik nem a kérdésemre válaszoltak) még nem láttam! Elmagyarázom mégegyszer a tényállást. Itt a blokk:

[link]

Szó sincsen arról, hogy nem tudnám kifizetni az 579 Ft-os panírmorzsát. Ki tudtam fizetni, de drágállom. Ezért legközelebb ugyanott vennék SZÉP-kártyával 1 kg lisztet 149 Ft-ért, sütnék belőle kenyeret, lereszelném és ledarálnám. Időm és kedvem van hozzá. A kérdés pedig a receptről szólt, nem másról. Nem kértem megélhetési tanácsokat. Jobban élek, mint a kommentelők nagy része.

2022. okt. 11. 10:33
 38/52 anonim ***** válasza:
73%

37: és az a liszt megsüti önmagát az asztalon...? :-D

Mintha nem akarnád tudomásul venni, hogy gáz vagy villany energia is kell a kenyérsütéshez.

Azt nem drágállod?

2022. okt. 11. 10:37
 39/52 anonim ***** válasza:
76%
37. Én továbbra is egy középutat javasolnék. Azaz, Vennék zsemlét, és megszorítva azt reszelném le. Biztos hogy így is olcsóbban jönnél ki, mint a már kész morzsa megvásárlásával.
2022. okt. 11. 10:46
 40/52 anonim ***** válasza:
65%

39: szerintem nem lesz olcsóbb...

Egy élelmiszerkönyv szerinti vizes zsömle súlya 52-56 gramm. Ha megszárítja, kb. a kétharmadára csökken a súlya, azaz lesz belőle kb. 36 gramm. Tehát egy fél kiló zsemlemorzsához kellene kb. 15 db zsemle.

A legolcsóbb vizes zsemle darabja 55 - 65 ft.

[link]

[link]

Ha ezt az árat beszorzod 15-tel, az 900 ft! Egy fél kiló zsemlemorzsa!

SOKKAL olcsóbb megvenni készen.

2022. okt. 11. 10:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!