Kenyeret sütnék olyan célból, hogy lereszeljem panírozó morzsának. Milyen recept lenne ehhez a legjobb?
32: a kérdező rá van gyógyulva erre a százforintos spórolásra. :))
Jó, hogy nem a búzát is otthon akarja termeszteni, mert drága a liszt a bótban... :-D :-D
"Jó, hogy nem a búzát is otthon akarja termeszteni, mert drága a liszt a bótban"
De miért ne termelhetné meg ha ahhoz lenne kedve? Komolyan mondom lassan tényleg pusztulásra méltó ez világ.😁😁
Ennyi értetlen kommentelőt (akik nem a kérdésemre válaszoltak) még nem láttam! Elmagyarázom mégegyszer a tényállást. Itt a blokk:
Szó sincsen arról, hogy nem tudnám kifizetni az 579 Ft-os panírmorzsát. Ki tudtam fizetni, de drágállom. Ezért legközelebb ugyanott vennék SZÉP-kártyával 1 kg lisztet 149 Ft-ért, sütnék belőle kenyeret, lereszelném és ledarálnám. Időm és kedvem van hozzá. A kérdés pedig a receptről szólt, nem másról. Nem kértem megélhetési tanácsokat. Jobban élek, mint a kommentelők nagy része.
37: és az a liszt megsüti önmagát az asztalon...? :-D
Mintha nem akarnád tudomásul venni, hogy gáz vagy villany energia is kell a kenyérsütéshez.
Azt nem drágállod?
39: szerintem nem lesz olcsóbb...
Egy élelmiszerkönyv szerinti vizes zsömle súlya 52-56 gramm. Ha megszárítja, kb. a kétharmadára csökken a súlya, azaz lesz belőle kb. 36 gramm. Tehát egy fél kiló zsemlemorzsához kellene kb. 15 db zsemle.
A legolcsóbb vizes zsemle darabja 55 - 65 ft.
Ha ezt az árat beszorzod 15-tel, az 900 ft! Egy fél kiló zsemlemorzsa!
SOKKAL olcsóbb megvenni készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!